“Emre Media maakt jullie bruiloft echt onvergetelijk.”
Emre Media maakt creatieve mediaproducten. Wij zijn vakidioten, idealisten en wereldverbeteraars. Wij geloven in samenwerking met u als klant.
We werken aan creatieve en praktisch inzetbare producten en staan voor uitstekende service en duidelijke communicatie.

Emre Media is altijd klant gericht en denkt vanuit de klant. Dat betekent dat wij onze mediaproducten ontwikkelen in nauwe samenwerking met u. Doormiddel van deze zorgvuldige samenwerking, onze kwaliteiten en contacten maken we hoogstaande creatieve producten waar u als klant 100% tevreden over bent.

Betrouwbaarheid is één van de kernwoorden die hoog in het vaandel staan van Emre Media. Wij zijn klantgericht en transparant vanaf het allereerste begin van het productieproces. Doordat wij de juiste mensen bij het project zoeken en niet andersom, werken wij tegen eerlijke, duidelijk en transparante tarieven.

Altijd origineel en anders


Juist door deze samenwerking met onze klanten, blijven de producten van Emre Media origineel. Altijd weer proberen we te zoeken naar wat u voor ogen heeft bij uw mediaproduct. Het productieproces begint dan ook altijd met een goed gesprek. In dit gesprek gaan we op zoek naar uw ideeën en wensen. We proberen de sfeer die u voor ogen heeft te grijpen, vast te houden en om te zetten in het mediaproduct dat u wenst. Wij hebben vanzelfsprekend liefde voor het vak en oog voor kwaliteit. Met onze werkzaamheden zoals; fotografie, videografie, webdesign, ICT en telecommunicatie ontwerpen wij zo divers als uw wensen.

Merve Karabulut
Sale Manager
Emre Karabulut
Fotograaf / Videograaf
Asim Karabulut
Telecomunicatie