Blog

26

augustus

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Om hun trouwdag onvergetelijk te maken hebben wij deze prachtige fotoreportage gemaakt. Wij hebben de foto’s gemaakt op een heel bijzondere locatie. Deze locatie is zelf uitgekozen door het bruidspaar. Onze foto is uitgekozen tot de foto van de dag op Zoom.nl. Hier zijn wij erg trots op.
Klik hier om de foto te kunnen bekijken!

One Response to Foto van de dag bij Zoom.nl

 1. Eastwood schreef:

  Ik feliciteer de auteur van het artikel

5

juni

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Nu 15% korting op een bruidsreportage of verlovingsshoot bij inlevering van deze flyer!

15% korting nu bij Emremedia

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie? Dan kunnen we een kennismaking inplannen voor het bekijken van andere bruidsreportages.

15

maart

emremedia actie gratis fotoshoot

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Wat moet je doen?

1. Like dit blog pagina en deel het op facebook!

2. Like de facebook pagina van Emre Media

3. Maak een afspraak of probeer via onze pagina contact op te nemen met ons

WAT KOST HET?

De fotoshoot is gratis, dus u zult niet gaan betalen voor de fotoshoot, maar alleen voor de afdrukken! en dat kan al voor € 1,60 voor een 15 x 21 cm afdruk.

Zo goedkoop heb je nog nooit een professionele fotoshoot gehad.

Dus like, deel en maak een afspraak! We zien je dan in de studio!

3 Responses to Gratis fotoshoot bij Emre Media

 1. ivonne schreef:

  IK ben ivonne hopman

  ik zou graag een fotoshoot willen doen 🙂
  waar doen jullie dat persies als ik vragen mag.
  nog fotos nodig van mij?

  gr ivonnehopman

  • Emre schreef:

   Wij doen fotoshoots op verschillende locaties zoals in de studio of op locatie die wij samen gaan uitkiezen.

   Kunt u misschien uw foto`s en uw gegevens naar ons toe willen mailen?

   Onze mail adres is info@emremedia.nl

 2. Emre schreef:

  Geachte Nazik,

  Onze like en deel actie is helaas verlopen.

4

maart

videografie door Emremedia

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Een videograaf is iemand die (in het bijzonder beroepshalve) films maakt met een videocamera.

Het woord videograaf is ontstaan als beroepsnaam voor iemand die zelfstandig filmopnames maakt en monteert tot een film. Videograaf komt anno 2011 nog niet voor in de Dikke van Dale of het Woordenboek der Nederlandsche Taal. In het Engels is het wel een erkende naam voor een beroep[1]. Het achtervoegsel -graaf is vermoedelijk geleend van het woord fotograaf.

Een videograaf verschilt hierin van een cameraman, dat een cameraman voor diens beroep zich enkel bezighoudt met het bedienen van een filmcamera. Een videograaf is naast cameraman doorgaans ook editor, en verzorgt daarmee zelfstandig de volledige filmproductie. Door de aard van het beroep werkt een videograaf meestal als freelancer.

De videograaf is veelal actief bij kleinschalige evenementen of persoonlijke gebeurtenissen, zoals bruiloften, begrafenissen, jubilea, bedrijfsfeesten of vakbeurzen.

Bron: wikipedia.nl
Lees Meer…

4

maart

before and after effect by Emre Media

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Met een professionele visagie en een mooi kleding naar de juiste thema zijn we al een heel eind op we voor mooi portretfoto`s. Maar er is altijd iets te verbeteren in Adobe Photoshop. Tijdens of na het opname`s kunt u zelf foto`s uitkiezen die wij later voor u kunnen bewerken. Als u later nog andere foto`s van de fotoshoot wilt laten bewerken of aanpassen dat kan dan ook bij Emre Media. Wij proberen altijd de wensen van onze klanten vervullen.

Zoals u ook bij de afbeelding kunt zien bewerken wij elke foto een voor een na zodat het nog beter word weer gegeven zowel digitaal als afgedrukt.

Lees Meer…

18

november

Emre Media Openingsdag

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Emre Media organiseerde vrijdag 15 november een officiële openingsdag in Deventer. Deze hartstochtelijke openingsdag van ons bedrijf met onder meer onze wethouder de heer Swart was zeer leerzaam en gezellig. Het begon om 13:00 uur met het openingswoord van Emre Karabulut en eindigde om 21:00 uur met het eindwoord van onze wethouder de heer Swart. ” In het bijzonder waarderen wij de opening van Emre Media, want hiermee positioneert Deventer zich nog sterker als stad van beeldcultuur” aldus de wethouder. Deze openingsdag zal nog lang in het geheugen achterblijven. Wij bedanken onze gasten voor hun komst.
Lees Meer…

Geef een reactie

13

april

evenement fotografie door Emre Media

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Voor al uw feesten en evenementen kunt u altijd contact opnemen bij ons.

Bekijk nu ook onze portfolio op de facebook pagina

www.facebook.com/emremedia

Lees Meer…

23

maart

CMS systemen

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Op het internet wordt momenteel op grote schaal misbruik gemaakt van een al langer bestaand beveiligingslek in Joomla plugin JCE. Beveiligingslekken worden vaak gebruikt om kwaadaardige software op je website te plaatsen met alle gevolgen van dien. Je kunt herkennen dat je de JCE editor gebruikt door de zichtbare optie ‘Editor – JCE’ in de gebruikersinstellingen. Meer details over het beveiligingslek vind je hier. We raden gebruikers aan om zo snel mogelijk een beveiligingsupdate te installeren.

Tip: Update regelmatig de software die je op je hostingpakket hebt geïnstalleerd. Raadpleeg de support websites van de betreffende producten voor meer informatie.

Lees Meer…

26

februari

loveshoot bij emre media

Blog - Emre Media: Fotograaf Deventer

Klik hier voor meer voorbeelden

Lees Meer…

One Response to Foto`s van Valentijnsdag actie !

 1. Dake schreef:

  Vrijdag 30 september 2011 ben ik ten hujewilk gevraagd met een super mooie wit gouden ring met diamantjes in de vorm van een bloem, door mijn lieve toekomstige man Jeffrey!Wij willen in 2013 gaan trouwen en zouden heel graag inspiratie op doen met dit geweldige magazine voor de bruid maar eindelijk ook is voor de bruidegom!Alvast bedankt :-)Liefs, Stefanie